Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 επισκέπτες και κανένα μέλος

Panellinia_Sunantisi_2019_Kavala.png

 

Αγαπητά μέλη,

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων σας καλεί στη 1η Πανελλήνια Συνάντηση 2019 που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 23 - 25 Μαρτίου στη Καβάλα. Τα μέλη της ανοικτής κοινότητας από όλες τις πόλεις της Ελλάδας θα συναντηθούν για να διαδώσουν το πάθος τους για τα Volkswagen οχήματα, είτε βελτιωμένα είτε όχι, και σαφώς να προβάλουν το Hellenic VWClub!

Στην εκδρομή θα γίνει η κοπή της πίτας για το νέο έτος μαζί με κλήρωση δώρων για τα 15 χρόνια ύπαρξης της κοινότητας μας.

 

Όλα τα μέλη που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους.

 

Φωτογράφηση:

Την Κυριακή, στις 10:45 θα γίνει συγκέντρωση των φίλων του Hellenic VWClub στην είσοδο του ξενοδοχείου και στις 11:20 θα κατευθυνθούν προς ένα επιλεγμένο σημείο για την πραγματοποίηση αναμνηστικής ομαδικής φωτογράφησης

  

Κεντρική εκδήλωση - Κοπή πίτας - Λαχειοφόρος κλήρωση:

Για τη Κυριακή 24 Μαρτίου οργανώνεται η κεντρική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος κλήρωση μεταξύ των μελών, η διανομή αναμνηστικού.

 

Επίσκεψη - Αυθημερόν συμμετοχή:

Τα μέλη από τις γειτονικές πόλεις που θα επισκεφτούν αυθημερόν και θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους και σε ποια εκδήλωση θα έρθουν ώστε να προβλεφθεί κατάλληλος χώρος, Ειδικά για την συμμετοχή στις δραστηριότητες της Κυριακής απαιτείται Προκαταβολή – Δέσμευση Θέσης* για το οργανωμένο γεύμα και την νυχτερινή διασκέδαση.

 

Οργανωμένη βραδινή έξοδο:

Τη Κυριακή 24 Μαρτίου θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής. Αρχικά θα συγκεντρωθούμε στην είσοδο του ξενοδοχείου για να κατευθυνθούμε σε κάποιο μπαρ ή κέντρο διασκέδασης της πόλης της Καβάλας. Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί το είδος του μαγαζιού.

 

Διαμονή:
Η διαμονή των μελών θα γίνει στο ανακαινισμένο 4* ξενοδοχείο Egnantia Hotel City Hotel & Spa | Καβάλα στο οποίο θα διανυκτερεύσουν το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου, και επιπλέον ημέρες για όσους το επιθυμούν.

Για τα μέλη που θα διαμείνουν ισχύει έκπτωση 50% στην ημερήσια συνδρομή υπηρεσιών ευεξίας SPA και 20% για γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο “Thea”.

Για όλα τα μέλη που θα μείνουν στο ξενοδοχείο παρέχεται ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω για επιπλέον λεπτομέρειες.

 

Αποφάσεις ΔΣ για την επιβράβευση των VIP μελών

#Τα VIPμέλη λόγω της ετήσιας οικονομικής συνεισφοράς τους απολαμβάνουν προνόμια και επιβραβεύονται με ποικίλους τρόπους, όπως αποφασίζει το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο.

#Το Δ.Σ. 2017-2019 αποφασίζει την κάλυψη του κόστους διανυκτέρευσης του Σαββάτου σε δωμάτια με θέα βουνό για τα VIP με τουλάχιστον 3 έτη συνδρομών και με θέα θάλασσα για τα VIPμε 5 έτη συνδρομών και άνω. Η συγκεκριμένη επιβράβευση θα εφαρμοστεί κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου και για τα πρώτα 12 δεσμευμένα δωμάτια.

#Όλα τα VIPμέλη που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο θα λάβουν 1 δωρεάν λαχνό.

#Όλα τα VIP μέλη που θα έρθουν στο μεσημεριανό γεύμα θα επιβραβευτούν με κάλυψη έως 5 ευρώ στο κόστος που θα προκύψει από το σύνολο του λογαριασμού.

#Όλα τα VIP μέλη που θα έρθουν στη συνάντηση του Σαββάτου μπορούν να απολαύσουν το καφέ τους δωρεάν από την λέσχη.

#Οι σύντροφοι ή συνοδοί των VIP μελών ΔΕΝ απολαμβάνουν την προνομιακή μειωμένη τιμή.

 

Προθεσμίες:

  1. Συμμετοχές διαμονής στην εκδρομή: Δευτέρα 04 Μαρτίου 10:00
    Η ημερομηνία λήξης σχετίζεται με τον αριθμό των προδεσμευμένων δωματίων.
    Μετά την εξάντληση τους θα πρέπει να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο εκδρομής για να γίνεται έλεγχος διαθεσιμότητας.
  2. Συμμετοχές στην κεντρική εκδήλωση:   Δευτέρα 18 Μαρτίου 10:00
  3. Παραγγελίες για τις αναμνηστικές μπλούζες έως:  Δευτέρα 4 Μαρτίου 10:00
    Η παραγγελία της αναμνηστικής μπλούζας πρέπει να συνοδεύεται από την προ πληρωμή της.

 

Αναμνηστική Μπλούζα:
Για τον εορτασμό των 15 ετών της μεγαλύτερης κοινότητας φίλων και κατόχων VW δημιουργήθηκε ειδική επετειακή εαρινή μπλούζα. Το προ-σχέδιο για την εκδρομή μας στη Καβάλα είναι το παρακάτω:

 

 

T-Shirt-15Years-Maketa.jpg

 

 Posted: 2019-02-12 09:12:14


Δείτε το πλήρες άρθρο στο Forum στην κατηγορία Meetings / Events