Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 28 επισκέπτες και κανένα μέλος

2018-daluz.png

 

Αγαπητά μέλη,

 

Το Hellenic VWClub σας καλεί σε μια καλοκαιρινή εξόρμηση για μπάνιο στην Χαλκίδα, στο beach club DALUZ, στην παραλία Αλυκές Δροσιάς, την Κυριακή 24 Ιουνίου, για να κάνουμε όλοι μαζί απολαυστικές βουτιές και να διασκεδάσουμε!

Το ραντεβού είναι για τις 8:50 το πρωί της Κυριακής στο κόμβο της παλιάς Renault (Λεωφ. Θεσσαλονίκης - Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - 38.049532, 23.743054)στη Φιλαδέλφεια Η αναχώρηση θα γίνει αυστηρά στις 09:00 με προορισμό την παραλία, όπου θα μας περιμένουν θέσεις στάθμευσης και χώρος για να αράξουμε στο beach club DALUZ.

Εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα … και το χαμόγελο σας! Μια συνάντηση με πολύ … νερό!

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να έλθετε μόνοι ή με την δική σας παρέα! Φυσικά θέλουμε να φέρετε μαζί σας και τα VOLKSWAGEN οχήματα σας για να τα θαυμάσουμε!

Δηλώστε την συμμετοχή σας έως την Παρασκευή 22/6 με τον γνωστό τρόπο, δηλαδή ψευδώνυμο και αριθμός ατόμων που θα σας συνοδεύουν.

Είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε έγκαιρα ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε χώρο για όλους μας, μια και την Κυριακή η παραλία θα είναι γεμάτη! Για αυτό άλλωστε το μαγαζί έχει ζητήσει να συγκεντρωθούμε σχετικά νωρίς στον χώρο.

 

 

 

 Posted: 2018-06-11 16:55:18


Δείτε το πλήρες άρθρο στο Forum στην κατηγορία Meetings / Events