Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 επισκέπτες και κανένα μέλος

Hellenic VWClub

Αγαπητά μέλη,

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων σας καλεί στη 1η Πανελλήνια Συνάντηση 2015 που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Σαββάτο 14 και Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στην μαγευτική Θεσσαλονίκη. Τα μέλη, παλαιά και νέα, από όλες τις πόλεις της Ελλάδας θα συναντηθούν για να γνωριστούν καλύτερα, να διαδώσουν το πάθος τους για τα Volkswagen οχήματα, είτε βελτιωμένα είτε όχι, και σαφώς να προβάλουν το Hellenic VWClub!
Παράλληλα, στην διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης, θα γίνουν η κοπή της πίτας για το νέο έτος μαζί με κλήρωση δώρων και ο εορτασμός των 11 χρόνων της κοινότητας.

Τα μέλη της λέσχης θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο 5* Porto Palace Hotel & Conference Center! Για τα μέλη ισχύουν ειδικά μειωμένες τιμές συμμετοχής - διαμονής!

Κεντρική εκδήλωση Σαββάτου 14 Μαρτίου:
Όλοι οι φίλοι της λέσχης από τις γύρω περιοχές - και όχι μόνο - μπορούν να συμμετάσχουν (αυθημερόν) στην εκδήλωση του Σαββάτου, αφού πρώτα ενημερώσουν για τον αριθμό των συμμετεχόντων ώστε να υπάρξει χώρος για όλους.
Στην κεντρική εκδήλωση θα γίνει διαμονή αναμνηστικών, κοπή της πίτας, κλήρωση δώρων με λαχνούς.
Η κεντρική εκδήλωση θα διεξαχθεί σε αίθουσα συναντήσεων του ξενοδοχείου Porto Palace μεταξύ 18:00 - 20:00.
Η Πανελλήνια Συνάντηση συνεχίζεται αργότερα με την βραδινή έξοδο σε ταβέρνα.

Φωτογράφηση Κυριακή 15 Μαρτίου:
Την Κυριακή στις 11:55 θα συγκεντρωθούν όλα τα μέλη στο ξενοδοχείο και από εκεί θα μεταβούν σε άλλο σημείο για ομαδική φωτογράφηση.

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής - Διαμονή:
Δηλώστε την παρουσία σας, ακόμη και αν έρθετε αυθημερόν, ώστε να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα! Στο άρθρο δηλώσεων συμμετοχής θα βρείτε και τις απαραίτητες πληροφορίες! Δείτε εδώ


Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub!