Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 74 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αγαπητά μέλη,

Το Hellenic VWClub στις 27 Ιανουαρίου 2015 συμπληρώνει 11 χρόνια από την ίδρυση του και σε ευχαριστεί που συμμετέχεις σε αυτή την μεγάλη πορεία!

Η επέτειος της δημιουργίας της μεγαλύτερης κοινότητας φίλων και κατόχων VW οχημάτων θα εορταστεί σε όλες τις πόλεις που γίνονται οργανωμένες συναντήσεις και πιο συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις σε Ιωάννινα, Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη! Φυσικά σε αυτές τις εκδηλώσεις μπορούν να έρθουν και όλοι όσοι βρίσκονται σε κοντινές πόλεις!

Τις εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν τα μέλη από τα Ιωάννινα την Τρίτη 27/1 στις 21:30 με την συγκέντρωση τους στο Play-Hall, κάτω από τα Bowling στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Κέντρο Odeon!
Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσετε την παρουσία σας κάνοντας κλικ εδώ!

Στην Αθήνα τα μέλη θα διασκεδάσουν το Σάββατο 31/1 στις 21:30 στο μουσικό μεζεδοπωλείο Πατούχας, στην Καλλιθέα. Εκεί τα μέλη θα δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα και άφθονο κρασί ή ρακί σε πλούσιο μενού αξίας 20€ κατά άτομο.
Δείτε αναλυτικά το μενού και πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής κάνοντας κλικ εδώ! Σημειώνεται πως απαιτείται προπληρωμή για την κράτηση θέσης, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί είτε με φυσική παρουσία στην συνάντηση της Πέμπτης 22/1 (21:30) στο Cosmos Bowling Center στο Ρέντη, είτε μέσω τραπέζης. Για την παρουσία σας στην συνάντηση της Πέμπτης δείτε πληροφορίες εδώ!

Οι φίλοι της κοινότητας στην Λάρισα θα σβήσουν τα κεράκια της τούρτας την Κυριακή 1/2 στις 12:30 στο CocoStreet! Αρχικά θα συναντηθούν στον χώρο στάθμευσης του MediaMarkt και μετά θα κατευθυνθούν στον τελικό προορισμό!
Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η δήλωση της παρουσίας σας κάνοντας κλικ εδώ!

Στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη τα μέλη της λέσχης θα συναντηθούν την Κυριακή 1/2 στις 20:00 στον ταβερνοχώρο Αγκαλίτσας, στην Χαριλάου! Εκεί θα χορτάσουν, θα πιούν και θα συζητήσουν για τα αγαπημένα τους οχήματα και όχι μόνο! Τιμή κατά άτομο 12€.
Η δήλωση της συμμετοχής είναι απαραίτητη για την καλή οργάνωση της εκδήλωσης! Δείτε πληροφορίες και σημειώστε την παρουσία σας κάνοντας κλικ εδώ!

Τα παλιά και τα νέα μέλη, με βελτιωμένο ή μη όχημα, θα εορτάσουν και θα σβήσουν τα κεριά στην τούρτα του Hellenic VWClub!

Σας περιμένουμε μαζί μας!

~~~~~
Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: social_facebook.png | social_youtube.png | social_twitter.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες | Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB, 6999 892 582, 19:00 - 20:30


Ζητούνται VIP μέλη για να αναλάβουν την ευθύνη οργάνωσης συναντήσεων. Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!
~~~~~

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.