Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 98 επισκέπτες και κανένα μέλος

 Hellenic VWClub

Αξιότιμα μέλη,

η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen οχημάτων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 8ήμερη οδική εκδρομή που θα έχει ως σκοπό την παρακολούθηση των αγώνων της F1 στην Monza στην Ιταλία.

Εκεί θα ανανεώσουμε τον ενθουσιασμό μας για τα οχήματα μας, θα αναδείξουμε το πάθος μας για τα αυτοκίνητα του γερμανικού ομίλου και παράλληλα θα προσθέσουμε μια ακόμη γραμμή στην ιστορία της μεγαλύτερης ανοικτής κοινότητας για VW στην Ελλάδα. Ένα ακόμη όνειρο αρκετών μελών και συντελεστών του Hellenic VWClub που θα γίνει πραγματικότητα σε ένα ταξίδι 1450 χιλιομέτρων με το δικό τους VOLKSWAGEN αυτοκίνητο. Μια εκδρομή που θα αποτελέσει σημαντική ευκαιρία για όλους τους φίλους της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ώστε εκτός από τον αγώνα της F1 να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι μέσα απο μια απίστευτη διαδρομή. Φυσικά για τις όμορφες υπάρξεις των οδηγών, τις γυναίκες τους, έχει προβλεφθεί ελεύθερος χρόνος για να υλοποιήσουν τυχόν αγορές.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο συζήτησης για να μάθετε πως θα συμμετάσχετε, το ενδεικτικό κοστολόγιο, τα σημεία επίσκεψης και διαμονής, και άλλες πολύτιμες πληροφορίες! Κάντε κλικ εδώ!

Προσοχή: Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως τις 15 Μαρτίου!


Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.