Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 125 επισκέπτες και κανένα μέλος

Φίλοι μας,

Η παρέα μας, το Hellenic VWClub, η μεγαλύτερη κοινότητα των φίλων και κατόχων Volkswagen οχημάτων, εορτάζει την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 τα 10 χρόνια ύπαρξης στην ελληνική οργανωμένη αυτοκίνηση! 

Μια παρέα που ξεκίνησε, το 2004, από την ιδέα του Κωνσταντίνου Κουταλή να δημιουργήσει τον πρώτο δικτυακό χώρο που θα περιλαμβάνει θέματα αποκλειστικά με τα οχήματα του γερμανικού ομίλου. Όμως το αίσθημα για  επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με βελτιώσεις, επισκευές, αγώνες, και άλλα παρόμοια αυτοκινητιστικά - και όχι μόνο - θέματα για VW ήταν η σπίθα για να ξεκινήσουν οι συναντήσεις των ατόμων που εξέλαβαν θετικά αυτή την ιδέα! Έτσι η μικρή παρέα από 4-7 άτομα στην αρχή μεγάλωσε σημαντικά και πλέον η κοινότητα απαριθμεί εκατοντάδες φίλους! Ο κάθε φίλος συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στα δρώμενα της κοινότητας και τις εκδηλώσεις της λέσχης!

Όλους εσάς που τόσα χρόνια υποστηρίξατε το Hellenic VWClub σας ευχαριστούμε! Δίχως εσάς θα μπορούσαμε λιγότερα!
Για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εορταστικές μας εκδηλώσεις και να διασκεδάσετε μαζί μας!
Ελάτε να σβήσουμε όλοι μαζί τα κεράκια της τούρτας μας για τα 10 χρόνια!
 
Οι φίλοι της κοινότητας στα μαγευτικά Ιωάννινα θα συναντηθούν την Τετάρτη 29/1 στις 21:00 στο γνωστό μαγαζί Πολιτεία. Σημειώστε την παρουσία σας στο σχετικό άρθρο συζήτησης που θα διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ!

Στην Αττική η εορταστική εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 31/1 με βραδινή έξοδο στο κέντρο διασκέδασης ΕΜΠΑΤΗ North που βρίσκεται στον κόμβο της Βαρυμπόμπης. Διαβάστε πληροφορίες στο άρθρο συζήτησης που θα βρείτε εδώ και δηλώστε την συμμετοχή σας έως την Πέμπτη 30/1 στις 18:00.

Για την Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί συνάντηση μελών το Σάββατο 1/2 στο Bar Lofos στις 15:00. Δείτε λεπτομέρειες και δηλώστε την παρουσία σας στο σχετικό θέμα συζήτησης κάνοντας κλικ εδώ!

Τα μέλη από την πανέμορφη Λάρισα θα συναντηθούν την Κυριακή 2/2 στις 12:30 αρχικά στο χώρο στάθμευσης του media markt και εν συνεχεία θα αποφασιστεί από τους παρευρισκόμενους η τελική επιλογή (για φαγητό ή καφέ).
Επισκεφτείτε το άρθρο συζήτησης της συνάντησης για να δηλώσετε την παρουσία σας και να λάβετε πληροφορίες. Κάντε κλικ εδώ.


Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.