Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 15 επισκέπτες και κανένα μέλος

Το Hellenic VWClub δημιουργήθηκε, το 2004, ως μια ανοικτή κοινότητα που φιλοξενεί τον ενθουσιασμό των κατόχων και φίλων των VW οχημάτων και παράλληλα αποτελεί, από το 2006, ένα επίσημο μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen! Ως σωματείο διοργανώνει δραστηριότητες για την προώθηση των σκοπών του και την βελτίωση της οργανωμένης αυτοκίνησης στην Ελλάδα. Η λειτουργία της λέσχης καλύπτεται από χορηγίες επιχειρήσεων και την οικονομική υποστήριξη τακτικών μελών. Περισσότερες πληροφορίες για την λέσχη υπάρχουν εδώ!

 Hellenic VWClub VIP Members Card VIP μέλη αποκαλούνται οι ενθουσιασμένοι κάτοχοι και φίλοι των VW οχημάτων που υποστηρίζουν οικονομικά την λέσχη με την καταβολή τακτικής ετήσιας συνδρομής, αξίας 30€. Κάθε VIP μέλος ως επιβράβευση της γενναιοδωρίας του λαμβάνει, με την εγγραφή του στο μητρώο της λέσχης ή την ετήσια ανανέωση, την Κάρτα Μέλους.
 
Με την κάρτα VIP μέλους οι υποστηρικτές της λέσχης λαμβάνουν ως επιπλέον ανταπόδοση:
- συμβολική ηλεκτρονική θυρίδα της μορφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με όριο χωρητικότητας 10MB,
- ειδικές τιμές ανά τεμάχιο για τα προωθητικά προϊόντα της λέσχης (μπλούζες, καπέλα, κλπ),
- μειωμένη τιμή συμμετοχής σε πανελλαδικές δραστηριότητες,
- διαφορετικό λεκτικό (VIP) και κατηγορία χρηστών στις δημόσιες συζητήσεις,
- εκπτώσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις - χορηγούς,
- πρότερη ενημέρωση για ειδικά γεγονότα του σωματείου,

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε σχόλιο ή εκδήλωση ενδιαφέροντος είτε τηλεφωνικά
στo 6999 892 582 είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info @ vwclub.gr.

Ειδικές Προσφορές

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Μάϊος 2020) τα VIP μέλη θα μπορούν να ανανεώσουν την συνδρομή τους στην προνομιακή αξία των 10€.


Για τα μέλη που θα εγγραφούν το προσεχές διάστημα το κόστος εγγραφής διαμορφώνεται στα
15€.