Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 519 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εβδομαδιαίες ΣυναντήσειςΕλάτε στην εβδομαδιαία βόλτα της περιοχής σας!

Τι είναι η εβδομαδιαία βόλτα?

Είναι η καθιερωμένη πλέον συνάντηση των μελών του Hellenic VWClub που γίνεται μια φορά την εβδομάδα προκειμένου να συζητούν απο κοντά θέματα γύρω απο το αυτοκίνητο VW και όχι μόνο. Ο θεσμός αυτής της αυθόρμητης και λιγότερο οργανωμένης-προγραμματισμένης βόλτας ξεκίνησε ένα χρόνο μετά την δημιουργία της κοινότητας, τον Μάϊο του 2005, απο το μέλος shocka. Ο οποίος πρότεινε μια φορά την εβδομάδα να συναντιώνται όσοι θα έβγαιναν ούτως ή άλλως για να απολαύσουν την οδήγηση και να διασκεδάσουν όλοι μαζί, δεδομένου ότι στις συναντήσεις μας πάντα περνάμε καλά. Έτσι ξεκίνησε - για την Αθήνα - η βόλτα Πέμπτης που πλέον έχει επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η τακτική εβδομαδιαία αυτή συνάντηση πλέον μετονομάζεται σε Weekly Night Out και θα προβληθεί ακόμη περισσότερο με την συμμετοχή όλων!

Κάθε μήνα στην πρώτη εβδομαδιαία βόλτα το πρώτο νέο μέλος που θα φθάνει στην αφετηρία της συνάντησης θα βιντεοσκοπείται ή θα φωτογραφίζεται (όπου είναι τεχνικά εφικτό) μαζί με το όχημα του και θα αναρτώνται σε άρθρο στην κεντρική μας σελίδα προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα και παράλληλα να πάρουμε ιδέες για το δικό μας VW! Επίσης παρόλο που σε αυτή την πρώτη εβδομαδιαία συνάντηση του μήνα ο τελικός προορισμός θα παραμένει μυστικός, θα ανακοινώνεται εκ των προτέρων το είδος της δραστηριότητας! Έτσι όλοι θα είμαστε προετοιμασμένοι... για να ζήσουμε εκπλήξεις οδηγικής απόλαυσης!

Οι επόμενες εβδομαδιαίες συναντήσεις θα γίνονται σε διαφορετικές τοποθεσίες κάθε φορά την ίδια ημέρα της εβδομάδας εκτός απο μια. Η μια αυτή συνάντηση θα πραγματοποιείται κάποια επιλεγμένη Κυριακή του μήνα! Έτσι όλοι οι φίλοι της λέσχης θα μπορούν να ακολουθήσουν το Hellenic VWClub και να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του!

Στο παρελθόν εβδομαδιαίες βόλτες γίνοταν σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.
- Στην Αθήνα κάθε Πέμπτη βράδυ με κεντρικό σημείο συνάντησης το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αρχικά τα μέλη συγκεντρωνότουσαν κατά τις 21:15 στο πάρκινγκ έξω ακριβώς απο το γήπεδο, δεξιά της λιμνούλας, όπου συζητούσαν για θέματα της αυτοκίνησης και εν συνεχεία πήγαιναν για καφέ ή ποτό στο ΟΛΥΜΠΙΚΟ, στη πίσω πλευρά του ΣΕΦ. Εκεί η θεματολογία ήταν διαφορετική και η διασκέδαση ξεκινούσε για να τελειώσει η εβδομάδα χαλαρά!!! ! Διαβάστε πληροφορίες για το παλιό εβδομαδιαίο Night Out της Αθήνας κάνοντας κλικ εδώ! - Τα μέλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούσαν το δικό τους Night Out κάθε Πέμπτη περίπου στις 19:30 στο πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία. Εκεί οικοδεσπότης των συναντήσεων είναι ο Κοσμάς, από την Θεσσαλονίκη, αλλά η ψυχή της παρέας είναι όλα τα μέλη της Θεσσαλονίκης που δίνουν δυναμικά το παρόν τους! Το κέφι και η πλάκα συναντάται και σε αυτή την παρέα του Hellenic VWClub. Διαβάστε τις πληροφορίες για το εβδομαδιαίο Night Out της Θεσσαλονίκης κάνοντας κλικ εδώ! - Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο οι φίλοι της λέσχης έχουν καθιερώσει, προσφάτως, να συναντιώνται κάθε Τετάρτη βράδυ. Το ραντεβού ήταν ορισμένο για τις 20:30 στου Γρηγόρη κάτω απο την γέφυρα στον κόμβο της Αλλικαρνασσού. Συντονιστής της παρέας είναι ο Μιχάλης (Mike -- GTI) όπου κάθε εβδομάδα φροντίζει για την γυμναστική της παρέας  κάνοντας τους πολλαπλά σετ γέλιου!!! Ενημέρωση για το εβδομαδιαίο Night Out του Ηρακλείου της Κρήτης θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!

Σας περιμένουμε να ζήσετε νέες εμπειρίες... το δικό σας Weekly Night
Out!

Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.