Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 επισκέπτες και κανένα μέλος

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen, ως μη κερδοσκοπικό αυτοκινητιστικό - ψυχαγωγικό σωματείο, διοργανώνει δραστηριότητες για την προώθηση των σκοπών του και την βελτίωση της οργανωμένης αυτοκίνησης στην Ελλάδα. Η λειτουργία της λέσχης καλύπτεται από χορηγίες επιχειρήσεων και την οικονομική υποστήριξη τακτικών μελών. Στα τακτικά μέλη, που καταβάλουν ετήσια οικονομική συνδρομή, αποδίδεται ο επιβραβευτικός τίτλος VIP μέλη. Το σωματείο διοικείται από 5-μελές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εκλέγεται από τα τακτικά (VIP) μέλη κάθε 2 έτη. Για αυτό κάθε τακτικό μέλος έχει την δυνατότητα να συνδράμει εκτός από οικονομικά και με προσωπική εθελοντική δράση, τόσο στο διοικητικό μέρος όσο και σε επίπεδο ευθύνης και συντονισμού των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων. Τα τακτικά μέλη που βοηθούν στον συντονισμό των συναντήσεων αποκαλούνται Συντονιστές Συναντήσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Hellenic VWClub αναζητά τρόπους βελτίωσης του συντονισμού των εκδηλώσεων της λέσχης στις διάφορες πόλεις της χώρας.

 A) Τα κριτήρια αναζήτησης κατάλληλων ατόμων που θα μπορέσουν να ενταχθούν στην ομάδα Συντονιστών Συναντήσεων είναι τα ακόλουθα:

 • Όλοι οι Συντονιστές Συναντήσεων θα πρέπει να είναι VIP μέλη και αυτό θα ισχύει για όλη την διάρκεια της θητείας τους. Η θητεία τους ορίζεται ως διετής και επεκτείνεται με απόφαση του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου. Σε κάθε περιοχή μπορούν να υπάρχουν έως δυο υπεύθυνοι συναντήσεων.
 • Για τα μέλη αυτής της ειδικής κατηγορίας VIP μελών και λόγω ότι επωμίζονται να καλύπτουν από το προσωπικό τους εισόδημα κόστη που αλλιώς θα επιβαρυνόταν η λέσχη το Διοικητικό Συμβούλιο, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, δύναται να τιμά τους Συντονιστές Συναντήσεων με ειδικό αναμνηστικό δώρο.
 • Σκοπός ύπαρξης αυτής της ομάδας ατόμων είναι να προγραμματίζουν, οργανώνουν και να πραγματοποιούν, από κοινού με το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο, εκδηλώσεις που θα προωθούν τους σκοπούς της ανοικτής κοινότητας και της λέσχης, στην περιοχή – πόλη – νομό ευθύνης των. Οι Συντονιστές Συναντήσεων πραγματοποιούν τον σκοπό τους στα πλαίσια εθελοντικής προσφοράς και δεν λαμβάνουν μισθό.
 • Το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο επιβάλλεται να συνεισφέρει, στο μέτρο του εφικτού και όχι απαραίτητα δια της οικονομικής οδού, βοήθεια προς τους Συντονιστές Συναντήσεων προκειμένου να υλοποιήσουν επιτυχώς οποιαδήποτε εκδήλωση προγραμματιστεί.
 • Η συνεισφορά των Συντονιστών Συναντήσεων περιορίζεται αποκλειστικά στην υποστηρικτική διοργάνωση των εκδηλώσεων – συναντήσεων και δύναται να επεκτείνεται κατά την κρίση του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου και μόνο εφόσον υπάρξει πλειοψηφική εισήγηση.
 • Τα μέλη αυτής της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται ότι αποτελούν μέλη της συντονιστικής ομάδας του συστήματος δημοσίων συζητήσεων (forum) και αποκτούν δικαίωμα επεξεργασίας – διαχείρισης κειμένου.  Είναι αυτονόητο επίσης ότι οφείλουν να τηρούν και να εφαρμόζουν τους κανόνες χρήσης του δικτυακού κόμβου.
 • Οι Συντονιστές Συναντήσεων φέρουν ειδικό αναγνωριστικό στο σύστημα δημοσίων συζητήσεων ώστε να μπορούν να εντοπίζονται και να επικοινωνούν με τα μέλη της περιοχής των.
 • Κάθε ενδιαφερόμενος για την ένταξη του στους υποψηφίους Συντονιστές Συναντήσεων οφείλει να καταθέτει τα στοιχεία ταυτοποίησης του στο μητρώο της λέσχης και αυτομάτως αποδέχεται από κοινού με το Διοικητικό  Συμβούλιο, την τήρηση όλων των στοιχείων ως εμπιστευτικά. Η απαίτηση αυτή νοείται ως προφύλαξη των περιουσιακών στοιχείων της λέσχης που τυχόν διαχειρίζεται ο εκάστοτε συντονιστής συναντήσεων, όπως πανώ, προωθητικό υλικό, άλλο εξοπλισμό κλπ.
 • Εμπιστευτικά στοιχεία θεωρούνται μεταξύ άλλων όλες εκείνες οι πληροφορίες και συζητήσεις προγραμματισμού εκδηλώσεων ή άλλων αποκλειστικών μελλοντικών προγραμμάτων του Hellenic VWClub.
 • Κάθε μέλος που αναλαμβάνει την ιδιότητα του Συντονιστή Συναντήσεων υποχρεούται να δρα ήπια, υπομονετικά, ομαλά και καλοπροαίρετα. Όλες οι ενέργειες αυτού πρέπει να μην συναντώνται με προσωπικά οφέλη και γενικά να διαφυλάττουν την ισότητα, την ακεραιότητα, την αντικειμενικότητα, την φήμη και την ομαλή λειτουργία της λέσχης.
 • Ιδιαίτερα κάθε υποψήφιος θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του ότι σε περίπτωση υπόνοιας ή καταγγελίας από μέλη περί αποκόμισης οικονομικών, και όχι μόνο, οφελών που προκύπτουν από την εξάσκηση της εν λόγω ιδιότητας θα έχει ως συνέπεια την άμεση και χωρίς προειδοποίηση διαγραφή του μέλους από το μητρώο μελών της λέσχης καθώς και το σύστημα δημοσίων συζητήσεων.
 • Το Διοικητικό Συμβούλιο διατηρεί το δικαίωμα να παύσει οποιαδήποτε στιγμή κάποιο μέλος της ομάδας των Συντονιστών Συναντήσεων ή όλο το πλαίσιο λειτουργίας της ειδικής αυτής κατηγορίας VIP μελών.

Β) Το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλεί τα μέλη που θεωρούν ότι μπορούν να συμβάλουν στην βελτίωση της οργάνωσης και να ενταχθούν στην ομάδα των Συντονιστών Συναντήσεων να επικοινωνήσουν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να δηλώσουν την επιθυμία τους. Μάλιστα τίθεται ως στόχος να αναπτυχθεί ταχέως η συγκεκριμένη ομάδα σε όλη την Ελλάδα.Ακολουθεί η λίστα με τους Συντονιστές Συναντήσεων της τρέχουσας περιόδου.

* Κάνοντας κλικ πάνω στο ψευδώνυμο του συντονιστή θα προωθηθείτε στο προφίλ χρήστη στο Forum της κοινότητας. Απο εκεί μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.