Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αγαπητέ επισκέπτη,

 στα πλαίσια ενημέρωσης για την ιστορική πορεία της πρώτης ανοικτής κοινότητας φίλων και κατόχων volkswagen οχημάτων θεωρήθηκε σωστό να συγκεντρωθεί υλικό απο τα πρώτα στάδια δημιουργίας της. Καθώς πολλές φορές υπήρξαν άνθρωποι που άθελα τους προσπάθησαν να πλήξουν αυτό το εγχείρημα που αποτελεί την μεγαλύτερη παρέα φίλων και κατόχων οχημάτων volkswagen που έχουν ένα κοινό. Το πάθος τους για την αυτοκίνηση.

Το Hellenic VWClub, που αποτελεί την πρώτη επίσημη λέσχη φίλων και κατόχων volkswagen, δημιουργήθηκε από τον Κωνσταντίνο Κουταλή (doggy στο φόρουμ) το 2004 ως ένας χώρος συζητήσεων στο Internet. Σιγά σιγά αυτός ο χώρος γνώρισε μεγάλη απήχηση από οδηγούς που ενθουσιάστηκαν με αυτή την ιδέα. Πολλοί απο αυτοί είναι ακόμα ενεργά μέλη ενώ άλλοι θεώρησαν ότι μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους χώρο συζήτησης, μια δική τους λέσχη.

 Παρόλα αυτά και μετά απο πολύ κόπο η ανοικτή κοινότητα χρειάστηκε να οργανωθεί περισσότερο και να προχωρήσει ένα ακόμα βήμα. Έτσι το 2006 δημιουργήθηκε η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW που αποτελεί την επίσημη μορφή της κοινότητας και βοηθά στην καλύτερη λειτουργία της.

Στο σημείο αυτό έρχεται η επόμενη παρουσίαση που σκοπός της είναι να αναδείξει μερικές απο τις ανάγκες που υπήρχαν και πως αυτές επιλύθηκαν με την δημιουργία της λέσχης. Η παρουσίαση αυτή πραγματοποιήθηκε κατά την διεξαγωγή της Πανελλήνιας Συνάντησης του Οκτωβρίου του 2008 στο Γαλαξίδι. Από το έντυπο αυτό κομμάτι απουσιάζουν τα όσα λέχθηκαν ή συζητήθηκαν απο τους παρόντες ωστόσο λύνονται αρκετές απορίες.

 Θα βρείτε το αρχείο της παρουσίασης εδώ. Απαιτείται η χρήση του Acrobat Adobe Reader.

Ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους ή επώνυμους φίλους που με την συνδρομή τους έχουν βοηθήσει την λειτουργία του σωματείου.

 Εκ της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής 2006-2009.