MIKE_GOLF_V_GTI Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 (edited) Πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια...... Με την πρώτη συνάντηση για το 2011 το VWClub θα εορτάσει τα 7 χρόνια ίδρυση του Club. Το ραντεβού είναι στις 6 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 στην πίστα καρτ στην Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο όπου και εκεί θα σβήσουμε τα κεράκια γενεθλίων του Hellenic VWClub. Τα μέλη που είναι από Αγ. Νικόλαο, Σητεία κλπ έχουν ραντεβού στις 12:00 στην πίστα καρτ στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου. Τα μέλη που είναι από Χανιά έχουν ραντεβού για αναχώρηση προς Ηράκλειο 9:45 στο πρατήριο Εκο “ταξιτζήδων" πριν τον κόμβο Μουρνιών. Τα μέλη από Ρέθυμνο έχουν ραντεβού για αναχώρηση προς Ηρακλειο στις 11:00 στο κόμβο Ατσιπόπουλου. Οποίος χαθεί η καθυστέρηση τον περιμένουμε στη πιστα καρτ στην Αλικαρνασσο Ηρακλειου!!! Για οδηγίες σχετικά μπορείτε να επικοινωνείτε με τον MiKe -- GTI. Φυσικά όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του Hellenic VWClub έτσι και σε αυτή μπορείτε να έρθετε μόνοι σας ή με την παρέα σας. Επίσης το όχημα σας μπορεί να είναι σε εργοστασιακή ή βελτιωμένη κατάσταση. Δηλώστε την συμμετοχή σας για την καλύτερη οργάνωση μας ώστε όλοι να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές. π.χ. Mike -- GTI, +1 Συμμετοχές: 1) Mike Gti 2) mixalis GTI 3) Manos2 Kriti 4) ManosGolf +1 5) Theos GT 6) rabbit (automagic) 7) gsotiris +3 8 ) giorgio 9) platakis (platakis paint)+5 (astirnos polo gti , manos golf vi gti,sifis transporter,menios golf vi gti, panagiotis passat tsi) 10)Rantaplan (δεν γραφει ακομα στο φορουμ) 11)golfaki21 12)andre 13)golfiakias +3 (golf gt-golf tsi-golf mk4 gti) 14) nikosxania+1 15)selis6 tsi Στην όμορφη παρέα μας θα παρευρεθεί και το Creta Drive με τον Λευτέρη Τζουανάκη.Ευχαριστούμε τον Athletic Radio για τα σχετικά του ακουστικά και ηλεκτρονικά δημοσιεύματα(link Creta Drive , link Athletic Radio). Επίσης ευχαριστούμε και το Πλυντηριο Αυτοκινητων "Χρήστος" που προσφέρει εντελώς δωρεάν 3 πλυσίματα στα μέλη που θα παρευρεθούν και σε αυτή τη συνάντηση, και για τις προσφορές του που κάνει σε όλα τα μέλη του VWClub. (Στα μέλη που έχουν αυτοκόλλητο www.VWClub.gr 15% έκπτωση σε όλα τα πλυσίματα). Ακόμη ευχαριστούμε τα καταστήματα CarGate Crete Center, ExpertSound, KazanisGarage, AutoExelixis, Platakis-Paint, automagic , για τα ωραία δωράκια που θα δώσουν για τα έβδομα γενέθλια του VWClub και για το καλό του νέου χρόνου. Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub. Edited February 6, 2011 by Mike -- GTI
cretadrive Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 (edited) http://www.cretadrive.gr/news/reportaz-autokinito/hellenic-vw-club-7th-years-birthday-vwclub-kriti/ Edited January 24, 2011 by cretadrive
PAGOURISTAS Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Στην συναντηση σας θα ερθει και το μελος manos2. Ειναι καινουργιο μελος και επικοινωνησε μαζι μου.
MIKE_GOLF_V_GTI Posted January 25, 2011 Author Report Posted January 25, 2011 http://www.cretadrive.gr/news/reportaz-autokinito/hellenic-vw-club-7th-years-birthday-vwclub-kriti/
MIKE_GOLF_V_GTI Posted January 25, 2011 Author Report Posted January 25, 2011 Στην συναντηση σας θα ερθει και το μελος manos2. Ειναι καινουργιο μελος και επικοινωνησε μαζι μου. Ok. Manos2 αν δεν μπορεις να γραψεις εδω ακολουθησε τις οδηγιες του mail επιβεβαιωσης που σου εχει σταλθει απο VwClub.
MIKE_GOLF_V_GTI Posted January 25, 2011 Author Report Posted January 25, 2011 Εννοειτε και γω. ManosGolf +1 Οχι ρε γμτ θα ερθεις και εσυ?????
karolio13 Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 (edited) Οχι ρε γμτ θα ερθεις και εσυ????? xaxaxa Λειπει ο μαρτης απο τη σαρακοστη?? Edited January 25, 2011 by ManosGolf
Theos GT Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Παιδια κ εγω μεσα για τη συναντηση μιας και εχουμε καιρο να τα πουμε!!!!
MIKE_GOLF_V_GTI Posted January 26, 2011 Author Report Posted January 26, 2011 Παιδια κ εγω μεσα για τη συναντηση μιας και εχουμε καιρο να τα πουμε!!!! Εμεις τα ειπαμε στη συναντηση στο Ζαρο ....αλλα καποιος ελειπε... Mike Gti
rabbit Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 (edited) καλησπέρα και απο εμένα. Καιρος ηταν να μαζευτούμε να τα πούμε παλι. ελπιζω η τουρτα φετος να ειναι ποιο μεγαλη! Οσοι τυχεροί έρθουν θα δωσω και 2 δωρα για τα μέλη του club απο το καινούργιο μου κατάστημα automagic ® που είναι ποιο κάτω απο το καινούριο ΙΚΑ {4ο χιλ.Ηρακλειου-Μοιρων} τηλ 2810 371999 , το καταστημα εξειδικεύετε σε βιολογικους καθαρισμούς αυτοκινιτων {μεσα-εξω} μονο με ΑΤΜΟ -γυαλισματα/κερώματα-μικρογρατζουνιες-ξεθαμπωμα φαναριων-καθαρισμούς κινητήρα κ.α τα δωρα που θα πάρουν οι 2 τυχεροι ειναι ενας καθαρισμος κινητήρα με ατμο έκαστος αξίας ο καθένας 40 ευρώ!. ελπιζω να μαζευτουμε αρκετοι γιατι έλειπα απο τη βόλτα στο ζαρο είχα τύψεις Rabbit Edited January 29, 2011 by Mike -- GTI
MIKE_GOLF_V_GTI Posted January 29, 2011 Author Report Posted January 29, 2011 καλησπέρα και απο εμένα. Καιρος ηταν να μαζευτούμε να τα πούμε παλι. ελπιζω η τουρτα φετος να ειναι ποιο μεγαλη! Οσοι τυχεροί έρθουν θα δωσω και 2 δωρα για τα μέλη του club απο το καινούργιο μου κατάστημα automagic ® που είναι ποιο κάτω απο το καινούριο ΙΚΑ {4ο χιλ.Ηρακλειου-Μοιρων} τηλ 2810 371999 , το καταστημα εξειδικεύετε σε βιολογικους καθαρισμούς αυτοκινιτων {μεσα-εξω} μονο με ΑΤΜΟ -γυαλισματα/κερώματα-μικρογρατζουνιες-ξεθαμπωμα φαναριων-καθαρισμούς κινητήρα κ.α τα δωρα που θα πάρουν οι 2 τυχεροι ειναι ενας καθαρισμος κινητήρα με ατμο έκαστος αξίας ο καθένας 40 ευρώ!. ελπιζω να μαζευτουμε αρκετοι γιατι έλειπα απο τη βόλτα στο ζαρο είχα τύψεις Rabbit Καλορίζικο φίλε και καλες δουλειες ,εγκαινια ποτε θα κανεις ??Ευχαριστουμε για τα ωραια δωρακια . Mike Gti
gsotiris Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Αλλα 3 γολφακια στην παρεα 2 gt και ενα gt sport ολα μαυρα.Θα τα πουμε την κυριακη.
MIKE_GOLF_V_GTI Posted January 30, 2011 Author Report Posted January 30, 2011 Αλλα 3 γολφακια στην παρεα 2 gt και ενα gt sport ολα μαυρα.Θα τα πουμε την κυριακη. Ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα......οποιος δεν δηλωση σημμετοχη τουρτα δεν θα φαει.... Mike Gti
rabbit Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Καλορίζικο φίλε και καλες δουλειες ,εγκαινια ποτε θα κανεις ??Ευχαριστουμε για τα ωραια δωρακια . Mike Gti ευχαριστω Mike και εσυ οτι επιθυμείς!! εγκαινια δεν ξερω ακομα αλλα θα σας ενημερώσω. τα δώρα ειναι ενα μικρο δείγμα των υπηρεσιών που προσφέρει το κατάστημά μου "automagic". να δουμε φετος ποσα golfακια θα μαζευτούμε!
giorgio Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 ενστασις! εχω ηδη ποσταρει απο την αρχη του thread και δεν βλέπω την ανάρτηση! θα πάρω μαζί και τον Νίκο και θα έρθουμε, με οδηγό τον Νίκο θα ξεκινήσουμε στις 1 και 12 θα είμαστε Ηράκλειο....!
PAGOURISTAS Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Ο manos2 εχει γινει Manos2 Kriti. Μανο δεν εχει επιβεβαιώση στο @mail σου την εγραφη που εκανες εδω.Γι αυτο δεν σε αφηνει να μπεις. Ο συντονιστης απο την Κρητη να δωσει καποιο τηλ. ωστε να μιλησει με τον Μανο γιατι δεν μπορει να γραψει στο σχετικο τοπικ.
platakis Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 θα ερθω και εγω με την παρεα μου.... οποτε platakis +5 (astirnos polo gti , manos golf vi gti,sifis transporter,menios golf vi gti, panagiotis passat tsi)
rabbit Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Μπραβο ρε παιδια αντε να μαζευόμαστε!! η πίτα είναι μεγάλη έμαθα..........
MIKE_GOLF_V_GTI Posted February 2, 2011 Author Report Posted February 2, 2011 θα ερθω και εγω με την παρεα μου.... οποτε platakis +5 (astirnos polo gti , manos golf vi gti,sifis transporter,menios golf vi gti, panagiotis passat tsi)
karolio13 Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 μου φαίνετε πως φέτος θα είμαστε διπλάσιοι από πέρυσι
MIKE_GOLF_V_GTI Posted February 2, 2011 Author Report Posted February 2, 2011 μου φαίνετε πως φέτος θα είμαστε διπλάσιοι από πέρυσι Μανο αναμανετε να ερθουν και πολλα παιδια που δεν γραφουν εδω..... Mike Gti
golfaki21 Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Kalispera ki apo mena. Eimai kainourio melos stin parea kai mallon tin Kiriaki tha eimai Irakleio (meno Chania), opote 99% tha ertho sti sinantisi. Vevaia to pio pithano einai na min ksero kanena, alla eukairia na gnoristoume. Isos epitelous paro kai merikes gnomes tou ti na kano me to golfaki mou!!!
MIKE_GOLF_V_GTI Posted February 3, 2011 Author Report Posted February 3, 2011 Kalispera ki apo mena. Eimai kainourio melos stin parea kai mallon tin Kiriaki tha eimai Irakleio (meno Chania), opote 99% tha ertho sti sinantisi. Vevaia to pio pithano einai na min ksero kanena, alla eukairia na gnoristoume. Isos epitelous paro kai merikes gnomes tou ti na kano me to golfaki mou!!! Γεια σου φιλε καλως ηρθες στην παρεα μας.απο Χανια θα ξεκινησουν 3-4 αυτοκινητα ***Τα μέλη που είναι από Χανιά έχουν ραντεβού για αναχώρηση προς Ηράκλειο 9:45 στο πρατήριο Εκο “ταξιτζήδων" πριν τον κόμβο Μουρνιών.**** αν θες για καλυτερη συνεννοηση μπορω να σε φερω και σε επικοινωνια με τα παιδια απο τα Χανια ,στειλε μου πμ αν χρειαστει. MiKe Gti