activious Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 (edited) Αγαπητά μέλη, η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων προσκαλεί όλους τους φίλους και κατόχους οχημάτων Volkswagen στη πρώτη Dyno Day που θα γίνει στον Βόλο...την Κυριακη 21 Νοεμβριου 2010 και ωρα 12:00.... θα βρεθούμε στην Ιωλκου......... καθώς ερχόμαστε απο Λάρισα,μπαίνουμε στον περιφερειακό..απο εκεί στα 4α φανάρια στρίβουμε δεξια(Ιωλκού).μετά στα 200 μέτρα στο αριστερό χερι υπάρχει ενα βενζινάδικο BP.Η συνάντηση θα γίνει μέσα στον χώρο του πρατηριου.. στις 12:15 θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί για την δυναμομέτρηση.. μπορείτε να ερθετε ,είτε για να δυναμομετρήσετε τα καμάρια σας ,ειτε για βόλτα,συζήτηση και χαβαλέ... το κόστος της δυναμομέτρησης ειναι 30 ευρω το αυτοκινητο.. παρακαλω δηλώσε συμμετοχή ειτε για παρέα ειτε για δυναμομέτρηση... Η προσυναντηση μελων για βολο θα γινει στην λαρισα στον οδο βολου στo parking toυ smart outlet στις 11 η ωρα και 11κ15 ξεκιναμε για βολο τηλ επικοινωνιας activious stavros#mk4 6977422104 doctordim 6937759026 Δυναμομέτρηση: activious bbp chris_poloGTI giannis_twincharge nikodimos αδελφος doctordim jpm lory topographos +4??? Edited January 6, 2021 by activious
activious Posted November 11, 2010 Author Report Posted November 11, 2010 πρεπει να μαζευτουν 6 αμαξια για να γινει η δυναμομετρηση..αν δεν γινει αυτο η συναντηση μετατρεπετε σε βολτα για καφε.... εγω εννοειτε οτι ειμαι μεσα για την δυναμομετρηση ...
bbp Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 (edited) πρεπει να μαζευτουν 6 αμαξια για να γινει η δυναμομετρηση..αν δεν γινει αυτο η συναντηση μετατρεπετε σε βολτα για καφε.... εγω εννοειτε οτι ειμαι μεσα για την δυναμομετρηση ... Επειδή ο Σταυράρας θέλει να δεί πόσα άλογα έχει το δικό μου...δεν θα του κάνω τη χάρη...θα έρθω με το αμάξι του πατέρα μου!!! Acti....βάλε με!! Edited November 11, 2010 by bbp
chris_87 Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Το σημειο συναντησης μηπως ειναι το πρατηριο σου???? Μεσα και εγω για δυναμομετρηση...
activious Posted November 11, 2010 Author Report Posted November 11, 2010 (edited) Επειδή ο Σταυράρας θέλει να δεί πόσα άλογα έχει το δικό μου...δεν θα του κάνω τη χάρη...θα έρθω με το αμάξι του πατέρα μου!!! Acti....βάλε με!! σε εβαλα μεσα και εσενα.... Το σημειο συναντησης μηπως ειναι το πρατηριο σου???? Μεσα και εγω για δυναμομετρηση... ναι ειναι το δικο μου.... \ ειδοποιηστε και τους αλλους..... θελουμε αλλα 5 ατομα... Edited November 11, 2010 by activious
john_nightmare Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 πανο κι εγω μεσα για δυναμομετρηση!!!!
activious Posted November 11, 2010 Author Report Posted November 11, 2010 (edited) πανο κι εγω μεσα για δυναμομετρηση!!!! σε εβαλα και εσενα... 4 ακομα..... Edited November 11, 2010 by activious
nikodimos Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Πανο και εγω μεσα ειμαι ασχετα αν θα κατσω πολυ ή οχι λογο δουλειας....
activious Posted November 11, 2010 Author Report Posted November 11, 2010 Πανο και εγω μεσα ειμαι ασχετα αν θα κατσω πολυ ή οχι λογο δουλειας.... οποτε σε βαζω μεσα για δυναμομετρηση... 3 ακομα...
activious Posted November 12, 2010 Author Report Posted November 12, 2010 30 ¤? Χμμ... λες να ανέβω... ?! ελα ελα.... εχεις μερος να μεινεις...
doctordim Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 (edited) μεσα κ εγω με τον αδερφο μου, ο οποιος θελει να συμμετασχει κ στη δυναμομετρηση! οποτε 2 ακομα.. Edited November 12, 2010 by doctordim
activious Posted November 12, 2010 Author Report Posted November 12, 2010 (edited) μεσα κ εγω με τον αδερφο μου, ο οποιος θελει να συμμετασχει κ στη δυναμομετρηση! οποτε 2 ακομα.. καλα τα λες... :thumbsup: ας ειδοποιησει καποιος και τα αλλα παιδια.... Edited November 12, 2010 by activious
john_nightmare Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 καλα τα λες... ας ειδοποιησει καποιος και τα αλλα παιδια.... πανο εστειλα μεσω fb στα παιδια αλλα ποιος ξερει???
Tolis-edition30 Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Αγαπητά μέλη, η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων προσκαλεί όλους τους φίλους και κατόχους οχημάτων Volkswagen στη πρώτη Dyno Day που θα γίνει στον Βόλο...την Κυριακη 21 Νοεμβριου 2010 και ωρα 12:00.... θα βρεθούμε στην Ιωλκου......... καθώς ερχόμαστε απο Λάρισα,μπαίνουμε στον περιφερειακό..απο εκεί στα 4α φανάρια στρίβουμε δεξια(Ιωλκού).μετά στα 200 μέτρα στο αριστερό χερι υπάρχει ενα βενζινάδικο BP.Η συνάντηση θα γίνει μέσα στον χώρο του πρατηριου.. στις 12:15 θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί για την δυναμομέτρηση.. μπορείτε να ερθετε ,είτε για να δυναμομετρήσετε τα καμάρια σας ,ειτε για βόλτα,συζήτηση και χαβαλέ... το κόστος της δυναμομέτρησης ειναι 30 ευρω το αυτοκινητο.. παρακαλω δηλώσε συμμετοχή ειτε για παρέα ειτε για δυναμομέτρηση... Δυναμομέτρηση: activious bbp chris_poloGTI giannis_twincharge nikodimos αδελφος doctordim μεσα κ εγω παιδια,αλλα θα ερθω απλα να σας θαυμασω,δεν ενδιαφερομαι για δυναμομετρηση!!
activious Posted November 14, 2010 Author Report Posted November 14, 2010 περνανε οι μερες και δεν βλεπω "κινηση"...
stayros abt Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 περνανε οι μερες και δεν βλεπω "κινηση"... τιποτα τιποτα ρε συ θα μετρησεις το καψουλι σου? +1
TasosGti25 Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Αν θα μπορεσω θα ερθω αλλα οχι για dyno...μονο για βολτα!
activious Posted November 16, 2010 Author Report Posted November 16, 2010 τιποτα τιποτα ρε συ θα μετρησεις το καψουλι σου? +1 ναι.θελω να δω ποσα μουλαρια βγαζει μετα που εκανα την αλλαγη... θα το μετρησεις????να σε βαλω??? Αν θα μπορεσω θα ερθω αλλα οχι για dyno...μονο για βολτα! ελα να τα πουμε..θα εχει πολυ χαβαλε...
jpm Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 (edited) παιδια και εγω μεσα....λεω για πρωτη φορα να το μετρησω Edited November 17, 2010 by activious greeklish
activious Posted November 17, 2010 Author Report Posted November 17, 2010 (edited) παιδια και εγω μεσα....λεω για πρωτη φορα να το μετρησω καλως να ερθεις φιλε μου στην παρεα μας...απο που εισαι???εχεις ξαναερθει σε συναντηση ή ειναι η πρωτη σου φορα??? ακομα 1. αλλα λογικα συμπληρωσαμε....αν θελει καποιος ακομα καλο θα ειναι.. Edited November 17, 2010 by activious
activious Posted November 17, 2010 Author Report Posted November 17, 2010 (edited) τα μελη απο Λαρισα βγαλτε ενα σημειο συναντησης για να ερθετε ολοι μαζι..... καποιο μελος απο Βολο(Θωμα,Σπυρο???) θα μπορεσει να τους συναντηση στον περιφερειακο για να τους φερει στο σημειο συναντησης στο Βολο??? Edited November 17, 2010 by activious
green_lupo Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 ναι.θελω να δω ποσα μουλαρια βγαζει μετα που εκανα την αλλαγη... θα το μετρησεις????να σε βαλω??? ελα να τα πουμε..θα εχει πολυ χαβαλε... αφου δεν μπορω με τιποτα να βρεθω στη βολτα θεσσαλονικης...ισως βρεθω βολο!
lorenz Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 στη συναντηση παιζει να ερθω και θα ηθελα να το δυναμομετρησω να δω ποσα βγαζει η γριουλα μου