naqibuquo Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Γειά και χαρά, Έχει κανείς να αναφέρει κανένα πρόβλημα στα ηλεκτρικά; Ας πούμε κάτι του στυλ: "ταυτόχρονο ανέβασμα παραθύρων οδηγού/συνοδηγού"; (του συνοδηγού ανεβαίνει οκ, του οδηγού μέχρι την μέση). Ευχαριστώ Quote
Senecio Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Γειά και χαρά,Έχει κανείς να αναφέρει κανένα πρόβλημα στα ηλεκτρικά; Ας πούμε κάτι του στυλ: "ταυτόχρονο ανέβασμα παραθύρων οδηγού/συνοδηγού"; (του συνοδηγού ανεβαίνει οκ, του οδηγού μέχρι την μέση). Ευχαριστώ Το κάνει καμία φορά..software ειναι και κολλάει. Σβήνεις,,βγάζεις το κλειδί και όλα οκ Quote
thanos.k Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 ...ελεος απλα αν γινεται ... εγω εχουν λυσει φοβερα προβληματα και εν μπορουν να γραψουν 3 γραμμες καλες κωδικα ? Εγω θα τους τοπ ηγαινα πακετο αν γνοταν αυτο Quote
Nightcrawler80 Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 έχει συμβεί σε κανένα σας να ανεβάζετε κάποιο από τα δύο τζάμια (στο αυτόματο) κ να ξανακατεβαίνουν μόνο τους μετά τη μέση χωρίς κάποιο προφανή λόγο (εμπόδιο ή κάτι τέτοιο). Εμένα συμβαίνει αρκετά συχνά στο τζάμι του οδηγού. Quote
Guest athankos Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 έχει συμβεί σε κανένα σας να ανεβάζετε κάποιο από τα δύο τζάμια (στο αυτόματο) κ να ξανακατεβαίνουν μόνο τους μετά τη μέση χωρίς κάποιο προφανή λόγο (εμπόδιο ή κάτι τέτοιο). Εμένα συμβαίνει αρκετά συχνά στο τζάμι του οδηγού. Το κάνει καμιά φορά σπάνια. Το διαπίστωσα και εγώ. Δεν είναι κάτι ανησυχιτικό. Κατέβασε και τα δύο παράθυρα μέχρι κάτω. Στη συνέχεια ανέβασέ τα κρατώντας τα κουμπιά "σηκωμένα" μέχρι να ανέβουν τελείως και για περιπού ακόμα 10 δευτερόλεπτα. Έτσι κάνει reset και σταματάει να το παρουσιάζει για κάποιο διάστημα. Μην σε προβληματίζει όμως. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά μπερδεύεται κάπου όταν το ένα παράθυρο φτάσει τέρμα πάνω το αναγνωρίζει σαν να συνάντησε εμπόδιο και κατεβαίνει το άλλο αυτόματα για να απελευθερώσει το εμπόδιο που συνάντησε. ¶τιμη τεχνολογία Quote
archon_rc Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 έχει συμβεί σε κανένα σας να ανεβάζετε κάποιο από τα δύο τζάμια (στο αυτόματο) κ να ξανακατεβαίνουν μόνο τους μετά τη μέση χωρίς κάποιο προφανή λόγο (εμπόδιο ή κάτι τέτοιο). Εμένα συμβαίνει αρκετά συχνά στο τζάμι του οδηγού. Επίσης έχει να κάνει κ με τις ανωμαλίες του δρόμου, πχ μια λακουβίτσα την ώρα που ανεβάζεις το παράθυρο εν κινήσει κ πολύ πιθανό να γίνει αυτό που περιγράφεις... Quote
kio Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 έχει συμβεί σε κανένα σας να ανεβάζετε κάποιο από τα δύο τζάμια (στο αυτόματο) κ να ξανακατεβαίνουν μόνο τους μετά τη μέση χωρίς κάποιο προφανή λόγο (εμπόδιο ή κάτι τέτοιο). Εμένα συμβαίνει αρκετά συχνά στο τζάμι του οδηγού. Για δείτε και την δική μου περίπτωση με το γκολφ: εδώ Quote
ted33 Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Στο ανεβασμα κρατησε τα πλητρα επανω (αριστερου και δεξιου παραθυρου) για 10 δευτερολεπτα και μ αυτο τον τροπο κανει reset και δεν στο ξανακανει.... Quote